< Tilbage

Trille og Trolle triller i Vebbestrup

18-03-2019 - 07:04

Det populære mor-far-barn træningstilbud kommer snart til Vebbestrup.

Hvor: Multiforum Vebbestrup 
Hvornår: Lørdag d. 4 maj og 7 uger frem 
Hvad: Et tilbud til børn i alderen 3-6 år 

 

Doense-Vebbestrup Idrætsforening tilbyder fra maj det populære træningstilbud Trille og Trolle, som er et tilbud udarbejdet af Dansk Håndbold Forbund. Der er fokus på motorik, bold og begejstring, når forældre og bedsteforældre er med børnene på gulvet.

 
Det skal være sjovt og skabe interesse 
For arrangørerne i Doense-Vebbestrup er det vigtigste, at børnene har det sjovt. Det er en familieaktivitet, som foregår på børnenes præmisser, og fokus er på, at børnene skal bevæge sig gennem leg og sjove aktiviteter. Til Trille og Trolle-træning skal børnene træne og udvikle deres grundmotorik i trygge og motiverende omgivelser. 

 

Et bevægelsesunivers med bold 
Selvom Dansk Håndbold Forbund står bag ideen, handler det ikke om at spille håndbold. Der vil være leg med mange forskellige bolde, og der skal løbes, hoppes, rulles, danses, hinkes, puffes, balanceres, tumles og grines. 

 

Forældrene er med 
Som forældre er man aktivt med på gulvet og hjælper barnet gennem øvelserne. Det er sjovt for både forældre og børn og sikrer en høj kvalitet i træningen. Forældrene behøver hverken kunne gribe eller kaste en bold men skal have lyst til at være aktiv med sit barn.

 

Læs mere om Trille og Trolle her.

 

Tilmeld dit barn Trille og Trolle holdet her.

< Tilbage