Trille og Trolle

Trille og Trolle er et træningstilbud til børn i alderen 3-6 år. Forældrene er aktivt med på gulvet, og det handler om leg med bold og motorisk udvikling. Dansk Håndbold Forbund står bag konceptet, og der vil være en konsulent knyttet til forløbet for at sikre høj kvalitet i træningen. Der vil dog ikke være fokus på håndbold, men der vil være leg med mange forskellige bolde, og der skal løbes, hoppes, rulles, danses, hinkes, puffes, balanceres, tumles og grines. Det vigtigste er, at børnene har det sjovt, og træningen foregår på deres præmisser.

Til dig som forældre:
Du er aktivt med på gulvet og kan hjælpe dit barn gennem øvelserne, således det både et sjovt for dig og dit barn. Det forventes hverken at du kan kaste eller gribe en bold, men blot at du har lyst til at være aktiv og lege med dit barn i omgivelser, der er trygge og motiverende.
Trille og Trolle tilbyder også, at bedsteforældre kan være med på gulvet. Øvelserne vil være udfordrende for børnene men tilpasset børn i alderen 3-6 år. Det er en familieaktivitet, hvor fokus er på, at børnene skal bevæge sig gennem leg og sjove aktiviteter.

Hvor og hvornår: Det foregår i Multiforum i Vebbestrup kl. 10-11 fra lørdag d. 4. maj og 7 uger frem.

Vi glæder os til at se rigtig mange børn og voksne til en sjov formiddag med fokus på leg og bevægelse!