Gymnastik


Gymnastik sæsonen starter midt i september, hvor der starter hold op for børn, unge, voksne og seniorer.

Mor/far/barn hold
Vi laver en redskabs bane, hvor børnene springer ned i springgraven. Derudover har vi hoppebøf og
og en boldbad, et telt med ærteposer, bolde i alle størrelser og en masse andre sjove ting. Vi hører musik og løber rundt og leger.

Børn i børnehaven
På børne holdene, bruger vi gymnastik timerne på at synge sange, lege med redskaber. Vi øver også børnenes motorik og balance, samtidig sørger vi for at der er plads til alle og at de lærer at vise hensyn og at sidde pænt i rundkredsen.

Børn i skolealderen
Vi har både spring hold og rytme hold for de unge.
På springholdene øver vi forskellige teknikker til at kunne lave overslag, salto, kraftspring mm. Timen starter ofte med opvarmning, der vil også blive øvet en lille rytmeserie som skal vises til opvisningen.
Samtidig er der plads til sjov og leg.

På vores rytmehold laver vi rytmedans til musik. vi øver os i at finde takten, sammen med redskaber som fx. kunne være en gymnastikbold eller en vimpel. Samtidig udforsker vi også forskellige danse, ved siden af vores rytme. Der er altid opvarmning og her er det selvfølgelig også plads til sjov og leg.

Voksenhold
Vi har et voksenhold, hvor det er styrketræning på og med bolde i forskellige størrelser. Vi træner hårdt, og forsøger at komme omkring de fleste muskelgrupper, men samtidig er der plads til at få rørt lattermusklerne Der bliver hygget igennem på dette hold, hvor vi hygger ekstra omkring juletid:)

På vores cirkeltrænings hold har vi Tim Pedersen fra Hobro idrætcenter som instruktør. Cirkeltræning foregår ved at der bliver en masse stationer i en stor cirkel på halgulvet. Så har man 45 sek. ved hver station og 15 sek. til at skifte til den næste. Det er rigtig hårdt, men det giver en god nattesøvn.

Hver onsdag formiddag mødes der rigtig mange seniorer, hvor de starter med opvarmning og dyrker alverdens forskellige former for idræt, lige fra cirkeltræning til Carpet Bowls. bagefter samles de i mødelokalet hvor de drikker kaffe.

Omkring juletid hygger alle holdene på forskellige måder, børnene får slik poser, saftevand og kage. Voksenholdene aftaler selv indbyrdes hvordan de holder juleafslutning :)

I midten af marts måned afholder vi opvisning hvor alle holdene (på nær mor/far/barn holdet) viser hvad de har lært i løbet af sæsonen - efter opvisningen har vi et stort kagebord som alle forældre og andre frivillige har bidraget til.

Vi tilbyder ofte andre aktiviteter i foråret frem til sommeren i form af sommerdance, sommergymnastik eller lign.

Hovedsponsor