BADMINTON

-Det er rigtig sjovt at spille badminton – Prøv at spille 3 gange gratis!


Vi synes selv, at vi har en af Danmarks bedste og sjoveste ungdomsafdelinger. Det skyldes et rigtig godt træningsmiljø, nogle engagerede og fagligt dygtige trænere, men også frivillige ildsjæle/forældre, som hjælper til med at skabe gode sociale rammer for børnene.

Træningerne er bygget op ud fra “lige børn leger bedst” princippet, hvor man primært inddeles efter alder og niveau. Man kommer derfor til at spille med andre spillere, som befinder sig på nogenlunde samme niveau som en selv, men hvor man også kan blive udfordret opad.

Overvejer du at starte til badminton, er der rig mulighed for at udvikle dit badmintonspil, hvis du ønsker det og blive en del af et sjovt og hyggeligt træningsmiljø, hvilket også inkluderer et godt kammeratskab.

Badminton er om noget velegnet til at få god motion og at have det sjovt samtidig. Dette gælder uanset, om man er til konkurrence og kamp på stregen som seniorspiller, om man er ungdomsspiller eller om man er motionist med faste spillepartnere på lejede baner eller som deltager i vores store motionsevents med skiftende spillepartnere fra gang til gang.

Såfremt du har lyst til at spille badminton, skal du derfor, uanset om du er til senior-, ungdoms-, veteran-, eller begynder-badminton være meget velkommen.

- Vi har plads til alle der har lyst til at spille badminton.


Hovedsponsorer