< Tilbage

Frivilligheden blev fejret i DVIF

24-08-2018 - 11:09

Lørdag den 18. august bød Doense-Vebbestrup Idrætsforening på frokost og fælleshygge i Multiforum i Vebbestrup. Arrangementet var lavet for at fejre idrætsforeningens mange frivillige...

Alle interesserede var inviteret og i løbet af dagen var cirka 90 børn og voksne forbi. 

"Vi er meget tilfredse med arrangementet i dag og håber at kunne gentage succesen igen næste år. Gerne med endnu flere deltagere. Vi har nemlig utrolig mange frivillige, hvilket vi er meget taknemlige for." udtaler formand Rasmus Nedergaard. 

Børnene boltrede sig i hoppeborgen og på svingarmen. Nogle af de voksne vovede sig også op på svingarmen til en dyst - til stor morskab for tilskuerne. Gymnastikudvalget havde desuden fundet redskaberne frem, så de små kunne tumle, og de lidt større børn lavede flotte spring. 
DVIF's hovedsponsor Jutlander Bank var også klar på dagen til en snak med interesserede samt lidt sødt til de små. 

"DVIF er dybt afhængige af vores gode sponsorer og vores fantastiske frivillige. At være frivillig i DVIF er mange forskellige ting. Alt fra at bage en kage til en gymnastikopvisning og til at sidde i et udvalg eller være hjælpetræner. Fælles for indsatserne er, at de får hjulene til at køre rundt, og de er derfor helt uundværlige i vores flerstrengede forening." fortæller formand Rasmus Nedergaard.

Doense-Vebbestrup Idrætsforenings mange frivillige bidrager til, at foreningen kan tilbyde både badminton, billard, fodbold, gymnastik, Aktiv Senior, håndbold, løb, floorball samt petanque. Idrætsforeningen er desuden vært for forskellige arrangementer i løbet af året. Næste gang er den 26. oktober, hvor der holdes aktivitetsfredag i Multiforum for børn og deres forældre. Også her er de frivillige motoren bag. 

"Vi har behov for mange frivillige, hvilket lokalsamfundet er gode til at bidrage med. Desuden yder de frivillige i vores to støtte foreninger, DI46 og VGF, også en stor og uundværlig indsats. Jo flere frivillige, jo stærkere står vi, og jo mere kan vi tilbyde og løfte sammen. Dette arrangement er vores forsøg på at sige tak til de frivillige og fejre, at vi er så mange." tilføjer Rasmus Nedergaard.

I lørdags var stemningen også god ved bordene. Der blev nydt flotte pålægskagemænd og kolde fadøl til de voksne, mens børnene slukkede tørsten i slushice. Mange ser frem til at mødes igen i Multiforum, når Vebbestrup Borgerforening holder Kandis fest fredag den 5. oktober. Der er i øvrigt stadig lidt billetter tilbage til de hurtige.

 

 

Artikel på Fjordavisen.nu: http://www.fjordavisen.nu/?Id=36372

< Tilbage