< Tilbage

Et stærkt hold med en stærk bank i ryggen

16-01-2015 - 20:58

Doense-Vebbestrup IF har netop modtaget 4.000 kr. fra Jutlander Bank

De to unge mænd med gavechecken er formand for Doense-Vebbestrup IF, Brian Hansen (tv), og underdirektør Carsten Brandt Andersen, Jutlander Bank, Områdecenter Hobro. De er flankeret af en række af de aktive seniorer.


Doense-Vebbestrup IF har netop modtaget 4.000 kr. fra Jutlander Banks gavefond til indkøb af New Age Curling, der er en ny, moderne og rullende version af vinteridrætten curling, som vi ser det på tv.

 

Da rammerne i MULTIFORUM i Vebbestrup ikke er så "multi", at det er tilladt med is på halgulvet - det lader de det lokale ismejeri om - så var løsningen New Age Curling.
"For at blive i curlingsproget, så kom pengene i "hus", da vi ansøgte Jutlander Banks gavefond om et tilskud.

 

Vi har i Doense-Vebbestrup IF forsøgt at understøtte en opstart af senioridræt tidligere på året. Det er blevet en kæmpe succes, hvor seniorerne selv styrer alt lige fra opvarmning til aktiviteter. De mødes hver onsdag, og der er op imod 50 seniorer til idræt og socialt samvær efterfølgende," fortæller formand for Doense-Vebbestrup IF, Brian Hansen.

Det er seniorer fra et stort geografisk område, der kommer og deltager i senioridrætten. Det er meget netværksbaseret, hvor nogle seniorer kender nogle andre seniorer. Det er en succes, som Jutlander Bank gavefond støtte op om.
"Vi har en lang tradition for at bakke op om det lokale foreningsliv i vores markedsområde. Samtidig fandt vi det meget interessant at støtte det gode initiativ, som de mange seniorer bakker flot op omkring.

Vi har jo rigtig mange kunder i alle aldre, hvorfor vi også gerne henvender os bredt. Kan vi så samtidig sikre, at seniorerne holder sig mere sunde og stærke med os som en sund og stærk bank i ryggen, så lægger vi gerne navn til det," understreger underdirektør i Jutlander Bank, Carsten Brandt Andersen.

 


 

< Tilbage