< Tilbage

Nye restriktioner gældende fra mandag den 1. marts

24-02-2021 - 20:50

Der er i dag den 24. februar 2021, blevet åbnet lidt op for de tidligere restriktioner.

Desværre er al indendørs aktivitet i klubben fortsat lukket ned. Dog kom der i dag melding om at udendørs aktivitet gerne må påbegyndes fra mandag den 1. marts 2021. For udendørs aktivitet bliver forsamlingsforbuddet hævet til 25 personer, Hvilket gør at den udendørs idræt igen kan starte op på nogenlunde normalt plan. Der vil selvfølgelig fortsat være gældende retningslinjer for hvordan man skal forholde sig.

Afdelingerne som påbegynder udendørs aktivitet vil sørge for at informere relevante medlemmer omkring hvad retningslinjer der er gældende.

 

Vi havde selvfølgelig ønsket at vi ansvarligt kunne have startet mere op. Sådan er det desværre ikke og derfor glæder vi os i stedet over at vi i det mindste kan få lov til at igangsætte lidt, så nogle af os kan komme i gang med at dyrke det idræt vi elsker.

 

Til sidst så vil vi selvfølgelig gerne opfordre til at man lader sig teste jævnligt, hvis man vælger at benytte sig af vores udendørs aktiviteter, og er man i tvivl eller føler sig syg, så bliver man selvfølgelig hjemme.

 

Skulle der være nogle spørgsmål er i meget velkomne til at kontakte formand Rasmus Nedergaard på mail formand@dvif.dk
 

 

Med sportslig hilsen

Formand Rasmus Nedergaard på vegne af DVIF hovedbestyrelse.

< Tilbage