Tinghøj Idrætscenter S/I

Tinghøj i Øster DoenseTinghøj i Øster Doense

Tinghøj Idrætscenter blev bygget af en flok ivrige, frivillige tilbage i 1978. Der var festlig indvielse d. 28. maj 1978. Senere er der lavet en tilbygning ,som rummer den store festsal.
I salen er der plads til ca. 100 personer, mens det gamle cafeteria kan rumme ca. 60 personer, hvis alle skal sidde ned.

Tinghøj er hjemmebane for Doense/Vebbestrup idrætsforening og fra marts til oktober er der ofte liv og glade dage, når der spilles fodboldkampe ellers trænes.
Ved de fleste hjemmekampe er ”den lille bod” åben for sal af øl, vand og slik. Ofte bliver der grillet pølser også, som skaber god stemning. I kælderen holder Billiard afdelingen til. Der findes desuden ekstra mødelokaler, bold rum, vaske/tørrerum og opbevaring af spillertøj.

Hver mandag aften året rundt holder den enormt flittige støtteforening DI46 bankospil. Der møder troligt mellem 100-130 mennesker op for at hygge sig med banko og måske for at rejse hjem med en god gevinst. Det er af vital betydning for hele DVIF at støtteforeningen afholder disse bankospil, da det er et økonomisk sikkerhedsnet under foreningen.

Tinghøj ligger også hus til mange lokale arrangementer såsom Fastelavnsfest, generalforsamlinger eller afslutningsfester.
Man er desuden meget velkommen til at leje Tinghøj til sine private fester, hvad enten der skal være barnedåb, bryllup, rund fødselsdag eller noget helt andet. Man kan leje både salen og cafeteriet, eller en af delene.


Pris for leje af sal og cafeteria: 2300kr (incl. rengøring)

Det er også muligt at leje sal eller cafeteria hver for sig.

For leje af Tinghøj kontakt venligst Sasha på mobilnr.: 28 30 16 18.

Tinghøjs bestyrelse ser i øjeblikket således ud:

  • Formand Per Kragelund (98562514)
  • Sekretær Birgit blok Nielsen (23980157)
  • Jens Andersen (98554480)
  • Poul Erik Olsen
  • Minna Nielsen (29654574)

Renovation af Tinghøj d. 27 december 2014

Tinghøj er blevet renoveret og er nu klar til at blive lejet ud.
Tak til alle de arbejdsomme hjælpere :)