Workshop med Laila fra DGI

14 december 2014

Hvordan ser fremtidens udfordringer ud, hvilke interne forandringer skabes her af, hvordan strukurere vi foreningen og forbliver attraktiv, og hvor står DVIF egentlige i dag.
Til disse store spørgsmål har DVIF i dag afholdt workshop i Multiforum, hvor 20 medlemmer fra henholdsvis hovedbestyrelsen, udvalgene og trænere kæmpede sig igennem et tilrettelagt program af Erhvervscoach og Ledelseskonsulent Laila Christensen, udsendt fra DGI.
Vi ønsker at forblive en attraktiv forening med mange udøvere og frivillige som sammen skaber rammerne for et stærkt sammenhold.
Der ligger nu konkrete opgaver som skal bearbejdes, implementeres og som danner grundlag for yderligere tiltag.
Det er en spændende proces vi har taget hul på, "plejer" skal ruskes og måske ændres for at forstærke vores grundlag som stærk idrætsforening.


31 januar 2015

DVIF vil gerne styrke lokal samfundet
Dette var de gyldne ord som blev tryllet frem ved endnu en afholdt workshop i DVIF.
I DVIF arbejder vi på synlighed og kommunikation, og til det har DVIF fået professionel assistance af Laila Christensen fra Vision bevilliget af DGI Nordjylland.
Workshoppen, var lige som sidste gang, ment som en provokation til at tænke ud af boksen.
Det vi i DVIF antager vores medlemmer tænker eller ønsker, er måske ikke altid det rigtige. Den information DVIF sender ud, giver måske ikke den mening som den var tiltænkt.
Modtageren og de oplevelser som der findes utallige af, i vores idrætsforening, skal frem og synliggøre det store stykke arbejde som alle de frivillige udøvere uge efter uge og år efter år gør.
De næste måneder arbejdes der videre ud fra den kontekst, og når vi i DVIF er nået længere kommer Laila igen med mere provokation.
Vil du høre mere uddybes dette på vores kommende generalforsamling den 27 februar på Tinghøj.