Håndbold

- Vi lægger vægt på at være en klub, hvor det sociale samvær prioriteres højt

2-3 gange i løbet af sæsonen har vi hjemmestævne med spisning og hygge i cafeteriaet, mens vores hold skal spille.

Ligeledes arrangeres der weekendopstartsstævne, julefrokost, forårsarrangement og afslutningsfest for vores medlemmer.

Til vores hjemmekampe i Multiforum forsøger vi at tiltrække og samle de lokale, hvor vi afholder events/konkurrencer blandt tilskuere og spillere i hallen.

Info til spillere i DVIF:

Vi gør opmærksom på at bøder for røde kort er for egen regning.

Kontingent betales via dvif.dk under fanen tilmeld/betal. Betaling skal ske når du har trænet og/eller spillet kamp 3 gange.

Har du lyst til at lave kampreferater indimellem, så skal du ikke holde dig tilbage - giv besked til håndboldudvalget.

Gode forslag til arrangementer modtages altid gerne - vi støtter op om det lokale!

/Håndboldudvalget